דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפינס תרד וגבינה בתוספת אבקת חלבון
מאפינס תרד וגבינה בתוספת אבקת חלבון
מאפינס תרד וגבינה בתוספת אבקת חלבון
מאפינס חלבון טעימים וקלים להכנה, צילום: תפיקו הפקות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפינס)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית שקעים במנג`טים מנייר.
  • 2 מערבבים בקערה את הביצים, החלב, היוגורט והגבינה המגוררת עד לקבלת בלילה אחידה.
  • 3 מוסיפים את הקמח, אבקת החלבון ואבקת האפייה, ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 4 מקפלים פנימה את עלי התרד, הקישוא המגורר והבצל הירוק, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לאיחוד.
  • 5 מחלקים את התערובת בין השקעים עד ל- 3/4 מגובהן, ואופים למשך כ- 25-30 דקות או עד להזהבה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום חלב דל שומן ניתן לעשות שימוש בחלב קוקוס, חלב סויה או חלב שיבולת שועל. אגב, לפשטידה אפשר לאפות בתבנית אחת גדולה.

ציוד נדרש: תבנית שקעים למאפינס עם מנג`טים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)113121
חלבונים (גרם)10.57 11.27
פחמימות (גרם)66
מתוכן סוכרים (גרם)0.85 0.9
שומנים (גרם)5.49 5.86
מתוכם שומן רווי (גרם)2.65 2.83
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.02
כולסטרול (מ"ג)63.1 67.27
נתרן (מ"ג)300.13319.97
סיבים תזונתיים (גרם)0.76 0.81
מים (גרם)43.4846.35
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)61.9866.07
ויטמין B (מ"ג)0.650.69
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.1
ויטמין B3 (מ"ג)0.190.21
ויטמין B5 (מ"ג)0.250.27
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)25.0526.7
ויטמין B12 (מק"ג)0.120.13
ויטמין C (מ"ג)3.263.47
ויטמין D (מק"ג)0.280.3
ויטמין E (מ"ג)0.350.37
ויטמין K (מק"ג)48.4951.7
סידן (מ"ג)239.76255.61
ברזל (מ"ג)0.730.78
מגנזיום (מ"ג)14.3115.26
זרחן (מ"ג)91.5397.58
אבץ (מ"ג)0.340.36
אשלגן (מ"ג)112.27119.69
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.30.32
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.230.24
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.510.54
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.470.5

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 24.3% 46.8% 25.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?