דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת פטריות עם אבקת חלבון הרבלייף
פשטידת פטריות עם אבקת חלבון הרבלייף
פשטידת פטריות עם אבקת חלבון הרבלייף
פשטידת חלבון קלה וטעימה, צילום: תפיקו הפקות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 162 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את שמן הזית במחבת מעל להבה בינונית. כשהשמן חם, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לריכוך והזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן מגירות נוזלים ומתרככות מעט. מוסיפים את השום, מטגנים עוד כדקה ומצננים.
  • 2 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות ומשמנים תבנית בגודל 20x20 ס"מ במעט שמן.
  • 3 מניחים בקערה נקייה את תערובת הבצל והפטריות, מוסיפים את הקוטג`, אבקת החלבון, הביצים, עשבי התבלין (סה"כ 1/4 כוס תערובת עשבים קצוצים), הקמח ואבקת האפייה, מתבלים במלח ובפלפל שחור לפי הטעם ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 4 מעבירים את התערובת אל תבנית האפייה המשומנת ואופים במשך כ- 30 דקות או עד להזהבה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בגודל 20x20 ס"מ.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)209129
חלבונים (גרם)16.61 10.29
פחמימות (גרם)1711
מתוכן סוכרים (גרם)3.26 2.02
שומנים (גרם)8.52 5.27
מתוכם שומן רווי (גרם)2.28 1.41
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.060.04
כולסטרול (מ"ג)137.16 84.93
נתרן (מ"ג)547.26338.86
סיבים תזונתיים (גרם)1.29 0.8
מים (גרם)114.4670.87
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)85.2552.78
ויטמין B (מ"ג)3.922.43
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.340.21
ויטמין B3 (מ"ג)1.741.08
ויטמין B5 (מ"ג)1.560.97
ויטמין B6 (מ"ג)0.170.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)36.2922.47
ויטמין B12 (מק"ג)0.480.3
ויטמין C (מ"ג)7.744.79
ויטמין D (מק"ג)0.880.55
ויטמין E (מ"ג)0.410.26
ויטמין K (מק"ג)29.4918.26
סידן (מ"ג)133.7682.83
ברזל (מ"ג)1.711.06
מגנזיום (מ"ג)17.5210.85
זרחן (מ"ג)260.49161.29
אבץ (מ"ג)1.020.63
אשלגן (מ"ג)284.68176.28
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.80.49
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.670.41
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.60.99
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.480.92

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 19.7% 38.4% 38.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.27 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.