דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קרפ חלבון במילוי גבינה
קרפ חלבון במילוי גבינה
קרפ חלבון במילוי גבינה
מושלם לארוחת הבוקר, צילום: תפיקו הפקות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (4 קרפים בקוטר 15 ס"מ)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים היטב את כל מרכיבי הקרפים בקערה עד לקבלת בלילה נוזלית וחלקה ללא גושים.
  • 2 מחממים מחבת טפלון מעל להבה בינונית ומשמנים במעט חמאה או שמן. יוצקים מצקת של הבלילה ומטגנים עד שמופיעות בועות בחלק העליון והחלק התחתון זהוב (אפשר גם להכין עם מכשיר להכנת קרפים).
  • 3 מערבבים את כל מרכיבי מלית הגבינה בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4 מניחים בחלק התחתון של הקרפ, במרכז, כף מהמילוי, מקפלים את צידי הקרפ מעל המילוי ומגלגלים לסיגר.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום חלב דל שומן ניתן להשתמש במשקה שיבולת שועל, שקדים או סויה. במלית הגבינה במקום פורמולה 1 בטעם וניל ניתן להשתמש בטעמי וניל עוגיות, קפוצ`ינו או קרם שוקולד.

ציוד נדרש: מחבת טפלון או מכשיר להכנת קרפים.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)142161
חלבונים (גרם)8.58 9.72
פחמימות (גרם)89
מתוכן סוכרים (גרם)5.77 6.54
שומנים (גרם)8.43 9.55
מתוכם שומן רווי (גרם)4.62 5.24
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.320.36
כולסטרול (מ"ג)80.95 91.73
נתרן (מ"ג)130.38147.73
סיבים תזונתיים (גרם)0.52 0.59
מים (גרם)13.3315.11
ויטמין A (מק"ג)92.77105.13
ויטמין B (מ"ג)2.142.43
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.170.19
ויטמין B3 (מ"ג)1.141.29
ויטמין B5 (מ"ג)0.620.7
ויטמין B6 (מ"ג)0.130.15
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)20.5323.26
ויטמין B12 (מק"ג)0.260.29
ויטמין C (מ"ג)3.133.55
ויטמין D (מק"ג)0.870.98
ויטמין E (מ"ג)1.221.38
ויטמין K (מק"ג)0.050.06
סידן (מ"ג)84.2295.44
ברזל (מ"ג)1.391.57
מגנזיום (מ"ג)7.088.02
זרחן (מ"ג)69.3578.58
אבץ (מ"ג)0.991.13
אשלגן (מ"ג)51.6958.58
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.320.37
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.260.3
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.620.7
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.580.66

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 33.6% 34.2% 30.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.54 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.