דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 196 גרם למנה\יחידה (16 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוח בדבש מתובלת ועסיסית
  • 1 מחממים תנור ל- 170 מעלות.
  • 2 פורסים שני תפוחים על קליפתם לפרוסות דקות, ומסדרים חצי מהכמות בתחתית התבנית ואת החצי הנוסף שומרים בצד.
  • 3 קולפים את השניים הנותרים וקוצצים לקוביות קטנות. משרים במים עם מיץ לימון.
  • 4 בינתיים במיקסר מקציפים יחד ביצים + סוכר + דבש + שמן קנולה במשך כ- 3 דקות לתערובת תפוחה ובהירה.
  • 5 מנפים יחד את כל החומרים היבשים (קמחים, תבלינים, אבקת אפייה וכו`...).
  • 6 מוסיפים בהדרגה את תערובת החומרים היבשים לתערובת הביצים.
  • 7 מוסיפים את סיידר התפוחים לאט לאט בזרם עדין ובוחשים היטב לקבלת בלילה אחידה.
  • 8 מוזגים את בלילת העוגה לתבנית. בשלב זה מוסיפים את קוביות התפוחים + האגוזים + הצימוקים.
  • 9 מטמיעים בעדינות בעזרת מטרפה. המטרה היא שהתפוחים לא ישקעו בתחתית העוגה אלה יתפזרו בה באופן שווה ככל הניתן.
  • 10 מעל בלילת העוגה מניחים את פרוסות התפוחים. זה הזמן ליצירתיות - אני סידרתי בצורת פרח.
  • 11 מעל בוזקים קינמון ואופים כ- 40 דקות ב- 170 מעלות.
  • 12 בודקים במבחן הקיסם.
  • 13 להגשה מתוקה מומלץ לחרור את העוגה בעזרת שיפוד ולשפוך מעליה סירופ מייפל חם.
  • 14 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית קוטר 26 או תבנית פאי קוטר 32.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 15.1% 5.5% 76.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב