דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 300 גרם למנה\יחידה (מספר המנות מוערך ולא מדויק)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קרפלך
קרפלך ביתי
  • 1 ללוש את חומרי הבצק (מים, ביצים, תפוח אדמה אחד מבושל לפירה, קמח וקורט מלח) לבצק אחיד ולא דביק, לרדד דק.
  • 2 ליצור עיגולים בעזרת כוס, ולמלא בכפית גדושה מתערובת המלית (7 תפוחי אדמה מבושלים לפירה, בצלים מטוגנים, קורט מלח ופלפל שחור).
  • 3 לסגור היטב ולהרתיח במי מלח עם מעט שמן עד שהקרפלך צפים.
  • 4 להוציא בעדינות מהמים ולשפוך מעל מעט שמן על מנת שלא ידבקו.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגשה: לפזר למעלה בצל מטוגן או גבינה בולגרית מגורדת. ניתן למלא במלית גבינות במקום תפו"א.

שיטת הבישול כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 3% 11.2% 82.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב