מצרכים למתכון
32 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (8 יחידות מכל מלאווח)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
כמו בורקס מלאווח
- 1 להפשיר את המלאווח על השיש למשך כ- 5 דקות, ולחתוך כל מלאווח ל- 8 משולשים כמו פיצה.
- 2 להניח על כל משולש מעט גבינה לבנה (לא הרבה כי אז הכל יוצא החוצה בזמן האפייה ונשרף), לפזר מעט מלח ופלפל, להוסיף מהגבינה הצהובה מעל ולגלגל מהחלק הארוך עד לקצה המשולש.
- 3 להניח את הביסונים בתבנית התנור המרופדת בנייר אפייה, להבריש בביצה הטרופה, לפזר את השומשום מעל ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות טורבו למשך כרבע שעה או עד להזהבה.
- 4 בתיאבון

טיפ למתכון
אפשר להשתמש בכל גבינה שאוהבים מעל 5%, אפשר להשתמש בכל גבינה מגורדת במקום גבינה צהובה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.9% |
24% |
24.8% |
50.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב