מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 139 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
כנפי עוף מטוגנות בשמן עמוק עם ציפוי נהדר
- 1 חוצים את כנפי העוף לשני חלקים. בסיר על הגז מרתיחים את הכנפיים החצויות למשך כמה דקות עד שכל הלכלוך יורד מהן. מסננים מהמים, מקררים היטב וסופגים את הנוזלים מכל כנף עם נייר מגבת/סופג.
- 2 בקערה נפרדת מערבבים את הקורנפלור, המלח, הפלפל השחור והצ`ילי הגרוס.
- 3 מחממים סיר עם שמן עמוק על הגז, טובלים כל כנף בקערת הקורנפלור ומכניסים לטיגון בשמן. לאחר הטיגון מוציאים את הכנפיים מהשמן לרשת סינון.
- 4 במחבת מבשלים מעט את רוטב הטריאקי עם הצ`ילי המתוק, מוסיפים את הכנפיים המטוגנות ומצפים אותן היטב ברוטב.
- 5 מפזרים מעל מעט שומשום (אם אוהבים) ועירית קצוצה.
- 6 בתיאבון

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בכנפי העוף לאחר הטיגון. יש לטגן בכמות שמן לטיגון עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.4% |
33% |
47.8% |
18.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב