דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקרפים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרפים עם אבקת חלבון הרבלייף
קרפים טעימים בקלי קלות!
  • 1 מערבבים בקערה את כל המרכיבים לבלילה אחידה ונוזלית (את המים להוסיף בהדרגה).
  • 2 מחממים מחבת טפלון מעל להבה בינונית ומשמנים במעט חמאה או שמן.
  • 3 יוצקים מצקת של הבלילה ומפזרים לשכבה דקה בתנועות מעגליות על כל המחבת. מכסים עם מכסה למשך דקה והופכים את הקרפ לצד השני.
  • 4 מגישים את הקרפ עם תוספות שאוהבים: ריבה, חמאת בוטנים, אגוזים קצוצים וכדומה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום פורמולה 1 וניל ניתן להשתמש בפורמולה 1 בכל טעם שאוהבים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 34.8% 44.8% 16.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב