דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 251 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שקשוקה חריפה וטעימה בקלי קלות
תכניסו קצת חריף לשקשוקה שלכם
  • 1 למחבת שניתן לכסות מוסיפים את השמן, הפפריקה, העגבניות, השום, הפלפל החריף והמלח, מערבבים ומטגנים למשך כ- 2 דקות.
  • 2 מוסיפים את שימורי העגבניות, מערבבים ומשאירים על האש למשך כ- 15 דקות.
  • 3 שוברים ביצה אחת ברוטב, מערבבים היטב ולאחר מכן שוברים בנפרד את יתר הביצים (מומלץ להוסיף לביצים מעט מלח).
  • 4 מפזרים את הפטרוזיליה והכוסברה, ומחכים שהביצים תגיענה אל מידת העשייה הרצויה (לקראת הסוף כשהנוזלים מצתמצמים יש לכסות את המחבת לכ- 2 דקות כדי שהביצים תהיינה מוכנות גם מלמעלה). זהו - מתקבלת שקשוקה חריפה, טעימה וקלה להכנה!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לרוטב חצילים שרופים על האש, גבינת פטה, עלי תרד ועוד.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 33.5% 35.5% 28.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב