מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 333 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
פסטה מושלמת כמו במסעדות האיטלקיות
- 1 להמיס את החמאה בסיר סוטאז` רחב ולטגן את טבעות הבטטה עד להזהבה קלה משני הצדדים.
- 2 להוציא את הבטטה המטוגנת, להוסיף עוד חמאה אל אותו הסיר ולטגן את רצועות הבצל הסגול עד להזהבה קלה. להוסיף את שיני השום ולהמשיך לטגן כדקה.
- 3 להוסיף את כל התבלינים ועשבי התיבול, ולערבב היטב.
- 4 להוסיף את השמנת המתוקה, היין הלבן וגבינת הצ`דר המגורדת, לערבב היטב ולהמשיך לבשל על אש נמוכה-בינונית למשך כ- 5-7 דקות כדי לצמצם מעט את הנוזלים.
- 5 לבשל את הפסטה לפי הוראות ההכנה, לסנן, להוסיף לרוטב ולערבב היטב בעדינות.
- 6 להגיש חם עם גבינת גרנה פדנה מגורדת/מקולפת מעל. מתקבלת מנת פסטה שמנת בטטה מושלמת שאתם חייבים לנסות ולהתמכר!
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ להכין גם פסטה Home Made. תוספת ערמונים מומלצת גם היא (במידה ואוהבים).
הערך התזונתי לא כולל את האורגנו הטרי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.3% |
26.1% |
10.8% |
57.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב