מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 678 גרם למנה\יחידה (6 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 לפרק את העצמות מהכרעיים (לבקש מהקצב).
- 2 לבשל את האורז במי הברז עם מעט שמן ומלח.
- 3 לערבב את האורז ביחד עם השמיר הקצוץ, המלח, הכמון והקינמון.
- 4 למלא כל כרע במילוי האורז ולסגור עם קיסמים.
- 5 בקערה לערבב את הסילאן, הסויה והיין.
- 6 להניח את הכרעיים בתבנית ולשפוך מעל את תערובת הרטבים.
- 7 לכסות את התבנית בנייר כסף ולהכניס לתנור בחום של 200 מעלות למשך שעה.
- 8 לאחר שעה להוציא את נייר הכסף, להרטיב את העוף ברוטב ולצלות עד שהעוף משחים.
- 9 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.8% |
12.4% |
62.2% |
24.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב