דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 209 גרם למנה\יחידה (6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות בקר והודו בעלי מנגולד
  • 1 קוצצים גס שתי חבילות עלי מנגולד שטופים ומאדים בסיר עם כוס מים ותבלינים: קורט מלח, קורט כמון, קורט פפריקה וקורט כורכום.
  • 2 מכינים את תערובת הקציצות מ- 150 גרם חזה הודו טחון ו- 150 גרם בשר בקר טחון.
  • 3 מוסיפים בצל, שום ופטרוזיליה קצוצים ו- 2 כפות מים.
  • 4 מוסיפים תבלינים: כפית כמון, קורט כורכום וקורט פפריקה מתוקה.
  • 5 כאשר עלי המנגולד מאודים קורצים קציצות ומוסיפים לסיר.
  • 6 לאחר 5 דקות בישול יש לערבב בעדינות את הקציצות בתוך עלי המנגולד.
  • 7 מבשלים על אש בינונית למשך 25 דקות.
  • 8 בתיאבון!
טיפ למתכון
מומלץ להגיש על מצע אורז.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
חשוב להדגיש להשתמש בנתחים הרזים של בשר הבקר המתאימים לטחינה (כתף, פילה, פילה מדומה), ואז המתכון בריא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.2% 15.2% 52.9% 23.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב