דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 301 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה עם נתחי סלמון
  • 1 מטגנים את הסלמון בשמן קנולה שחומם היטב עד למצב של זהיבה מכל צד.
  • 2 יוצקים שמנת, בזיליקום קצוץ, מלח ופלפל, ומפוררים את הדג לנתחים קטנים מאוד. מבשלים את הרוטב כ- 10 דקות.
  • 3 מבשלים את הפסטה (אפשר גם פסטה ברילה מס` 34) לפי הוראות היצרן ויוצקים לרוטב החם.
  • 4 מערבבים ומגישים.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 33.9% 24.4% 37.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב