מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 69 גרם למנה\יחידה (כ- 20 יחידות)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לשים בקערה את הירקות: תפוחי אדמה (מגוררים דק), בצל (קצוץ - ניתן להשתמש עם שני בצלים בינוניים או אחד גדול), בצל ירוק (קצוצים דק), פטרוזיליה (צרור עלי פטרוזיליה טריים) וקישוא (מגורר).
- 2 להוסיף ביצים, קמח, מלח, פלפל וכמון וללוש היטב.
- 3 לחמם שמן במחבת.
- 4 ליצור עיגולים בקוטר של כ- 2.5 ס"מ.
- 5 לטגן משני הצדדים עד להשחמה.
- 6 להוציא ולהניח על נייר לספיגת עודפי השמן.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.5% |
27.6% |
12.8% |
52.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב