דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 158 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף ממולא בעשבי תיבול
ארוחת צהריים נהדרת ובריאה
  • 1 לשטח דק כל מנת חזה עוף (כמו שניצל).
  • 2 להכין בקערה קטנה את מילוי עשבי התיבול: לקצוץ דק את עלי התרד, הבזיליקום והפטרוזיליה. ניתן להשתמש במדליוני תרד קפואים שהופשרו.
  • 3 להניח את תערובת המילוי לאורך חזה העוף ולגלגל אותו כמו נקניק. להדק באמצעות קיסמי שיניים ולסדר בתבנית אפייה.
  • 4 להכין בקערה קטנה את הרוטב: לערבב היטב את כל המצרכים. ניתן להוסיף גם כפית שום כתוש ומעט פטרוזיליה אם אוהבים. לצקת את הרוטב מעל חזה העוף בתבנית.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 25-30 דקות.
  • 6 בתיאבון!
טיפ למתכון
ניתן להחליף את מיץ הלימון ב- 2 כפיות לימון כבוש.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להשתמש ברוטב סויה דל נתרן.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 13.8% 82% 3.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב