מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 368 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (כ- 3 קציצות למנה))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים שילדים אוהבים במיוחד
- 1 לערבב היטב את כל מרכיבי תערובת הקציצות, לכדרר לכדורים ולהניח בצד.
- 2 לטגן את הבצל בשמן הזית, להוסיף את התבלינים ורסק העגבניות, ולהוסיף את הקציצות פנימה.
- 3 להוסיף לסיר את הפתיתים ומעל לצקת את המים הרותחים.
- 4 לזלף את הסילאן בנדיבות, לכסות עם מכסה ולבשל למשך כחצי שעה או עד שמוכן.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את הראס אל חנות. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3% |
15% |
27.2% |
54.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב