דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 269 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לזניה פשוטה וקלה להכנה
לזניה חלבית קלה להכנה
  • 1 לחמם את התנור מראש ל- 180 מעלות.
  • 2 להכין 2 קערות: אחת עם מצרכי הרוטב האדום (טיפים אפשריים: אפשר לבשל קודם את הרוטב האדום ואפשר להשאיר כך. אפשר לטגן בצל ולהוסיף), והשנייה עם מצרכי הרוטב הלבן. לערבב כל אחת בנפרד.
  • 3 סידור הלזניה בתבנית: שכבת דפי לזניה, שכבת רוטב לבן, שכבת רוטב אדום, תערובת גבינות מוצרלה וצהובה, וכך חוזר חלילה עוד פעמיים (סה"כ 3 פעמים). הסיום עם תערובת גבינות (מוצרלה וצהובה) להקרמה טעימה ממעל.
  • 4 לאפות בתנור למשך שעה.
  • 5 הרי לכם לזניה חלבית פשוטה, קלה להכנה וטעימה במיוחד.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף זיתים או פטריות טריות.

ציוד נדרש: תבנית בגודל 32x26 (תבנית אלומיניום - אבל כל תבנית בגודל בינוני יכולה להתאים).

הערך התזונתי לא כולל את תערובת עשבי התיבול היבשים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 22.6% 35.5% 40.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב