דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 338 גרם למנה\יחידה (4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פרגיות עם תפוחי אדמה
  • 1 מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את השום.
  • 2 מוסיפים את הפרגיות ומטגנים מעט עם הבצל והשום.
  • 3 מוסיפים תפוחי אדמה ותבלינים, מוסיפים מים עד כיסוי, מרתיחים ומנמיכים את האש לאש בינונית.
  • 4 לבשל כ- 30 דקות ולהוסיף את הפטרוזיליה.
  • 5 להמשיך לבשל עד שתפוחי האדמה רכים, מדי פעם לערבב ולבדוק טעמים.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 20.6% 40.3% 36%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב