דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 338 גרם למנה\יחידה (4 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את השום.
  • 2 מוסיפים את הפרגיות ומטגנים מעט עם הבצל והשום.
  • 3 מוסיפים תפוחי אדמה ותבלינים, מוסיפים מים עד כיסוי, מרתיחים ומנמיכים את האש לאש בינונית.
  • 4 לבשל כ- 30 דקות ולהוסיף את הפטרוזיליה.
  • 5 להמשיך לבשל עד שתפוחי האדמה רכים, מדי פעם לערבב ולבדוק טעמים.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יפה ימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)487144
חלבונים (גרם)39.38 11.66
פחמימות (גרם)3510
מתוכן סוכרים (גרם)3.03 0.9
שומנים (גרם)20.14 5.96
מתוכם שומן רווי (גרם)3.95 1.17
כולסטרול (מ"ג)127.9 37.87
נתרן (מ"ג)680.57201.5
סיבים תזונתיים (גרם)3 0.89
מים (גרם)230.6668.29
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)10.543.12
ויטמין B (מ"ג)11.933.53
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.340.1
ויטמין B3 (מ"ג)9.072.69
ויטמין B5 (מ"ג)1.720.51
ויטמין B6 (מ"ג)0.620.18
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)24.67.28
ויטמין B12 (מק"ג)0.410.12
ויטמין C (מ"ג)8.242.44
ויטמין D (מק"ג)0.250.07
ויטמין E (מ"ג)0.040.01
ויטמין K (מק"ג)41.6112.32
סידן (מ"ג)62.6318.54
ברזל (מ"ג)4.161.23
מגנזיום (מ"ג)73.8721.87
זרחן (מ"ג)280.3283
אבץ (מ"ג)3.711.1
אשלגן (מ"ג)971.02287.5
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.10.92
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.130.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.610.77
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.81.42
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.11.21

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 20.6% 40.3% 36%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.