מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 325 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים טעימה
- 1 מבשלים את אטריות הנודלס לפי הוראות היצרן.
- 2 משרים את קוביות חזה העוף למשך כשעה ברוטב הסויה, הדבש, השום והפפריקה המעושנת.
- 3 מחממים את השמן במחבת, מטגנים את חזה העוף ומניחים בצד.
- 4 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה ומוסיפים את הפלפל האדום, הפלפל הירוק, הגזר וכל שאר המצרכים (כולל הנודלס).
- 5 מקפיצים במחבת או בווק עד להתרככות, מתבלים ומוסיפים את חזה העוף המטוגן.
- 6 בודקים טעמים ובתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להוסיף בוטנים גרוסים מעל המנה.
את העוף יש לחתוך לקוביות ואת הירקות לרצועות או לכל צורה שרוצים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.1% |
14.8% |
43.8% |
35.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב