מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 213 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
המאפה הכי קל וטעים לארוחת הערב
- 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
- 2 לערבב היטב את כל מרכיבי תערובת הגבינות.
- 3 לשמן בין 2 עלי פילו במעט ספריי שמן זית, להניח על העלה העליון לאורך מתערובת הגבינות (החלק הקצר יותר של העלה) ולגלגל לבורקס. ככה להכין את שאר הבורקסים (סה"כ 4 בורקסים).
- 4 להבריש מעל הבורקסים במעט ספריי שמן זית ולפזר את הקצח והצ`ילי היבש הגרוס.
- 5 לאפות בתנור החם למשך כ- 20 דקות או עד להזהבה.
- 6 בתיאבון

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי (שימו לב שלא להוסיף מלח יתר על המידה מכיוון שהבולגרית כבר מלוחה).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.3% |
40.9% |
21.1% |
37.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב