דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפינס)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס קשקבל עם זעתר
שילוב מצוין בין קשקבל לזעתר
  • 1 מערבבים בקערה את הקמח התופח, השמרים, אבקת השום, המלח והפלפל השחור. ניתן לשחק עם התבלינים לפי הטעם האישי. בקערה נוספת טורפים את הביצים יחד עם השמן והחלב.
  • 2 מאחדים את שתי הקערות, מערבבים ומוסיפים את גבינת הקשקבל.
  • 3 משמנים מעט את תבנית המאפינס, יוצקים את העיסה ומפזרים מעל את הזעתר לפי הטעם.
  • 4 מחממים את התנור לחום בינוני של כ- 180 מעלות ואופים את המאפינס למשך כ- 20 דקות (תלוי בתנור). מתקבלים מאפינס קשקבל וזעתר מושלמים!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מטרפה ותבנית מאפינס.

מתכון של יהודית מיכאלי ממסעדת "מיכאלי"!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 34.4% 24.4% 41.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב