דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 184 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפה תרד
  • להכנת מאפה התרד:
  • 1 את התרד הקפיצו במחבת עם כף שמן זית עד שהתרד יצטמצם והעבירו לקערה.
  • 2 הוסיפו את שאר המצרכים וערבבו יחד.
  • 3 את בצק העלים רדדו מעט והכניסו את המילוי.
  • 4 תמרחו מעל המאפה ביצה, קשטו בקצח או בשומשום והכניסו לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך 20 דקות.
  • 5 לבדוק את המאפה אם צריך פחות זמן או יותר.
  • להכנת הטחינה:
  • 1 הכינו בקערה את הטחינה והוסיפו את המים בהדרגה תוך כדי ערבוב במטרפה עד שיגיע למרקם אחיד והרצוי לכם.
  • 2 לאחר מכן הוסיפו את מיץ הלימון.
  • 3 את הכוסברה תטחנו עד כמעט למחית או פשוט תקצצו דק מאוד.
  • 4 הוסיפו הכל יחד לקערה, ערבבו היטב, תטעמו ותתקנו לפי הצורך.
  • 5 הגישו מעל המאפה ובתיאבון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 43.9% 20.2% 33.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.82 (0.85 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב