מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 429 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים טעימה לחובבי החצילים
- 1 לאפות את קוביות החצילים בתנור עם ספריי שמן בחום של 180-200 מעלות עד להשחמה. בינתיים, לטגן את הבצל והפלפלים בשמן עד לריכוך חלקי.
- 2 להוסיף את קוביות חזה העוף, להמשיך לבשל מעט ולערבב מדי פעם.
- 3 להוסיף את שאר המרכיבים, לערבב, להוסיף את קוביות החצילים, לערבב בעדינות ולהמשיך לבשל עד שמוכן. להגיש חם!
- 4 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם אפייה וטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.6% |
20.8% |
59.8% |
16.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב