דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 416 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פרגיות מתובלות עם טגוניות תפוחי אדמה
  • 1 לחמם כף שמן במחבת ולטגן את הבצל ואת רצועות הפרגיות הדקות (5 ס"מ אורך ו- 1.5 ס"מ רוחב), למשך מספר דקות עד להשחמה קלה מכל הצדדים.
  • 2 להוסיף את העגבניה החתוכה לקוביות (1 ס"מ אורך ורוחב), שיני השום הכתושות ולטגן קלות.
  • 3 להוסיף מעט מים ואת התבלינים: מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה, קארי וכמון.
  • 4 לזרות מעל הכול את רוטב הסויה ולבחוש קלות.
  • 5 לבשל עוד מספר דקות ולכבות את האש. להשאיר את התבשיל מכוסה מספר דקות למיזוג הטעמים.
  • 6 לשים שמן (חצי כוס) במחבת נקייה, להוסיף את רצועות תפוחי האדמה (חצי ס"מ רוחב ו- 6 ס"מ אורך).
  • 7 לטגן את רצועות תפוחי האדמה (הטגוניות) מכל הצדדים עד להשחמה זהובה.
  • 8 לסדר את תבשיל הפרגיות במרכזה של צלחת הגשה נאה.
  • 9 לסדר את טגוניות תפוחי האדמה מסביב.
  • 10 לקשט את התבשיל בבצל ירוק ובפטרוזיליה טריים וחתוכים.
  • 11 בתיאבון חיוך

לתשומת לב - לטיגון הצ`יפס יש להשתמש בחצי כוס שמן, אך ברשימת המרכיבים כתוב 5 כפות שמן, כיוון שזוהי ההערכה לספיגת השמן בצ`יפס לאחר הטיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 23.2% 32.6% 40.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב