דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 416 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחמם כף שמן במחבת ולטגן את הבצל ואת רצועות הפרגיות הדקות (5 ס"מ אורך ו- 1.5 ס"מ רוחב), למשך מספר דקות עד להשחמה קלה מכל הצדדים.
  • 2 להוסיף את העגבניה החתוכה לקוביות (1 ס"מ אורך ורוחב), שיני השום הכתושות ולטגן קלות.
  • 3 להוסיף מעט מים ואת התבלינים: מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה, קארי וכמון.
  • 4 לזרות מעל הכול את רוטב הסויה ולבחוש קלות.
  • 5 לבשל עוד מספר דקות ולכבות את האש. להשאיר את התבשיל מכוסה מספר דקות למיזוג הטעמים.
  • 6 לשים שמן (חצי כוס) במחבת נקייה, להוסיף את רצועות תפוחי האדמה (חצי ס"מ רוחב ו- 6 ס"מ אורך).
  • 7 לטגן את רצועות תפוחי האדמה (הטגוניות) מכל הצדדים עד להשחמה זהובה.
  • 8 לסדר את תבשיל הפרגיות במרכזה של צלחת הגשה נאה.
  • 9 לסדר את טגוניות תפוחי האדמה מסביב.
  • 10 לקשט את התבשיל בבצל ירוק ובפטרוזיליה טריים וחתוכים.
  • 11 בתיאבון חיוך

לתשומת לב - לטיגון הצ`יפס יש להשתמש בחצי כוס שמן, אך ברשימת המרכיבים כתוב 5 כפות שמן, כיוון שזוהי ההערכה לספיגת השמן בצ`יפס לאחר הטיגון.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של ברזלי אוצרה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)532128
חלבונים (גרם)34.36 8.26
פחמימות (גרם)4210
מתוכן סוכרים (גרם)3.01 0.72
שומנים (גרם)24.46 5.88
מתוכם שומן רווי (גרם)3.74 0.9
כולסטרול (מ"ג)102 24.5
נתרן (מ"ג)766.8184.22
סיבים תזונתיים (גרם)4.32 1.04
מים (גרם)299.4771.94
ליקופן (מ"ג)1.310.31
ויטמין A (מק"ג)56.9813.69
ויטמין B (מ"ג)10.242.46
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.310.07
ויטמין B3 (מ"ג)7.71.85
ויטמין B5 (מ"ג)1.460.35
ויטמין B6 (מ"ג)0.590.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)35.678.57
ויטמין B12 (מק"ג)0.330.08
ויטמין C (מ"ג)22.985.52
ויטמין D (מק"ג)0.20.05
ויטמין E (מ"ג)0.660.16
ויטמין K (מק"ג)107.9525.93
סידן (מ"ג)82.1619.74
ברזל (מ"ג)5.281.27
מגנזיום (מ"ג)84.920.4
זרחן (מ"ג)243.8658.59
אבץ (מ"ג)3.140.76
אשלגן (מ"ג)1,192286.47
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.580.62
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.110.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.170.52
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.890.93
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.320.8

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 23.2% 32.6% 40.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
מרק כתום קל וטעים

מרק כתום קל וטעים

מרק ירקות

מרק ירקות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

גרנולה ביתית קלה להכנה

גרנולה ביתית קלה להכנה

פסטה ברוטב עגבניות כמו של פעם

פסטה ברוטב עגבניות כמו של פעם

קאפקייקס קטיפה אדומה

קאפקייקס קטיפה אדומה

תבליני חורף: עובדות שכדאי לדעת

תבליני חורף: עובדות שכדאי לדעת

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪