דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 612 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוקי עוף בסגנון הודי
להרגיש בניו דלהי
  • 1 לטגן את הבצל בשמן עד שמזהיב.
  • 2 להוסיף את התבלין ההודי, הפלפל החריף ולטגן עוד כחצי דקה.
  • 3 לטחון את הכוסברה והשום ולהוסיף לסיר.
  • 4 לרסק את העגבניות ולהוסיף לסיר ולבשל כ- 5 דקות.
  • 5 להוסיף את השוקיים, קוביות תפוח האדמה והמלח, לערבב ולהמשיך לבשל כחצי שעה.
  • 6 להגיש לצד אורז לבן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 17.1% 48.3% 31.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב