דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה (40 כדורי בשר)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כדורי בשר ברוטב ברביקיו
  • 1 לחמם שמן במחבת ולטגן בצל אחד קצוץ כעשר דקות עד שהוא שחום ורך.
  • 2 לערבב את הבשר עם הבצל המטוגן, 2 שיני שום כתושות, ביצים, פרוסות הלחם שהושרו במים ונסחטו היטב, קורט מלח ופלפל ו- 1/2 כפית פפריקה עד לקבלת תערובת הומוגנית.
  • 3 לחמם שמן בסיר ולטגן את הבצל והשום הקצוצים הנותרים עד להזהבה.
  • 4 מוסיפים עגבניה חתוכה לקוביות ומאדים עד לריכוך.
  • 5 מוסיפים את הקטשופ, רסק העגבניות, הסוכר החום, קורט מלח ופלפל ו- 1/4 כפית פפריקה ומערבבים.
  • 6 מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  • 7 יוצרים כדורים מהתערובת וזורקים אותם לרוטב.
  • 8 מבשלים שעה עד שהכדורים מוכנים והרוטב סמיך.
  • 9 מגישים עם אורז לבן/פירה/קוסקוס.
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 13.5% 24.5% 58%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב