דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 52 גרם למנה\יחידה (כ- 20 לחמניות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחמניות לפסח
לחמניות טעימות לתקופת הפסח
  • 1 לחמם תנור לחום בינוני.
  • 2 להניח את קמח המצה בקערה, ליצוק מעל את השמן ולערבב היטב.
  • 3 להוסיף אל תערובת הקמח את המים (רותחים), המלח והפלפל ולערבב.
  • 4 לטרוף היטב את הביצים בכלי נפרד ולהבליע אל התערובת.
  • 5 ליצור כדורים עגולים וקטנים ולהניח בתבנית משומנת או על נייר אפייה.
  • 6 לאפות כחצי שעה עד לקבלת לחמניות זהובות.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 30.9% 16.3% 52.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב