מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 309 גרם למנה\יחידה (6 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 להמיס את המרגרינה בסיר בינוני.
- 2 להוסיף את הבצל הקצוץ והעגבניה החתוכה לקוביות, ולבשל מספר דקות (לערבב קלות).
- 3 להוסיף את השום הכתוש ואת שוקי העוף (שטופים ונקיים) ולהשחים קלות מכל הצדדים.
- 4 להוסיף מים ולבשל כעשרים דקות.
- 5 להוסיף אל הסיר את הבמיה ולבשל כחמש דקות נוספות.
- 6 להוסיף אל הסיר את מיץ הלימון, הסוכר, המלח, הפלפל השחור והפפריקה האדומה.
- 7 לבשל כעשרים דקות נוספות על להבה בינונית (הערה: יש לבדוק את כמות המים ולהוסיף במידת הצורך, כדי לשמור על רוטב נוזלי).
- 8 להגשה - להוציא את שוקי העוף ולסדר על צלחת הגשה נאה. לסדר את הבמיה בתפזורת, ליצוק מעל התבשיל את הרוטב שנשאר בסיר ולקשט בעלי הפטרוזיליה.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.9% |
23% |
56% |
17.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב