דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 439 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מפרום בקלי קלות
אין על מפרום לארוחת השישי לצד קוסקוס
  • 1 מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי מלית הבשר.
  • 2 מקלפים ופורסים את תפוחי האדמה לסנדוויץ` מחובר מלמטה כפי שמודגם בסרטון באינסטגרם, ומניחים בקערה עם המלח לריכוך למשך כחצי שעה. לאחר מכן, שוטפים היטב, ממלאים במלית הבשר, טובלים בקמח ואז בבלילת הביצים הטרופות עם רסק העגבניות, ומטגנים בשמן החם למשך כ- 2 דקות מכל צד עד להזהבה קלה.
  • 3 מטגנים בשמן בסיר סוטאז` רחב את הבצל, מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב ונותנים לרוטב לבעבע למשך כ- 5 דקות על להבה גבוהה.
  • 4 מנמיכים ללהבה נמוכה, מוסיפים את המפרום לסיר, מכסים ומבשלים כשעה נוספת. מתקבל מפרום טריפוליטאי מושלם להכנה ביתית קלה!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

הערך התזונתי לא כולל את המלח להמלחת תפוחי האדמה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 22.6% 24.3% 49%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב