דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אין על מפרום לארוחת השישי לצד קוסקוס

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 439 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי מלית הבשר.
  • 2 מקלפים ופורסים את תפוחי האדמה לסנדוויץ` מחובר מלמטה כפי שמודגם בסרטון באינסטגרם, ומניחים בקערה עם המלח לריכוך למשך כחצי שעה. לאחר מכן, שוטפים היטב, ממלאים במלית הבשר ומטגנים בשמן החם למשך כ- 2 דקות מכל צד עד להזהבה קלה.
  • 3 מטגנים בשמן בסיר סוטאז` רחב את הבצל, מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב ונותנים לרוטב לבעבע למשך כ- 5 דקות על להבה גבוהה.
  • 4 מנמיכים ללהבה נמוכה, מוסיפים את המפרום לסיר, מכסים ומבשלים כשעה נוספת. מתקבל מפרום טריפוליטאי מושלם להכנה ביתית קלה!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

הערך התזונתי לא כולל את המלח להמלחת תפוחי האדמה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של מיטל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)586134
חלבונים (גרם)28.78 6.56
פחמימות (גרם)5813
מתוכן סוכרים (גרם)6.81 1.55
שומנים (גרם)26.81 6.11
מתוכם שומן רווי (גרם)4.67 1.07
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.01
כולסטרול (מ"ג)162.7 37.1
נתרן (מ"ג)1,111253.36
סיבים תזונתיים (גרם)4.86 1.11
מים (גרם)305.3369.62
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)125.528.62
ויטמין B (מ"ג)10.142.31
ויטמין B1 (מ"ג)0.230.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.350.08
ויטמין B3 (מ"ג)6.881.57
ויטמין B5 (מ"ג)1.760.4
ויטמין B6 (מ"ג)0.870.2
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)49.6711.33
ויטמין B12 (מק"ג)2.470.56
ויטמין C (מ"ג)20.474.67
ויטמין D (מק"ג)0.60.14
ויטמין E (מ"ג)1.380.31
ויטמין K (מק"ג)46.5910.62
סידן (מ"ג)76.1817.37
ברזל (מ"ג)4.941.13
מגנזיום (מ"ג)68.0915.52
זרחן (מ"ג)310.7870.86
אבץ (מ"ג)5.721.3
אשלגן (מ"ג)1,009230
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.830.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.690.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.290.3
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.210.28

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 22.6% 24.3% 49%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.33 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.