דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 145 גרם למנה\יחידה (12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת תפוחי אדמה
  • 1 מערבבים קמח וכפית ורבע מלח עם החמאה עד לקבלת פירורים.
  • 2 מוסיפים את המים ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד.
  • 3 עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר כחצי שעה.
  • 4 פורסים את תפוחי האדמה במנדולינה ומבשלים אותם בתוך סיר מים עד לריכוך.
  • 5 מסננים אותם ומניחים בקערה. מרסקים את הבצל וקוצצים את הפטרוזליה.
  • 6 מכינים בלילה מהשמנת, הביצים, המלח והפלפל.
  • 7 מרדדים את הבצק ומניחים בתבנית פאי גודל 30.
  • 8 מחממים תנור ל- 180 מעלות ומניחים שעועית בשקית על הבצק.
  • 9 אופים 10 דקות ומוציאים את הבצק.
  • 10 מניחים את התערובת של תפוחי האדמה, הבצל המרוסק והפטרוזיליה הקצוצה. מכסים את כל התערובת עם בלילת השמנת המתוקה.
  • 11 אופים בין 40-50 דקות.
  • 12 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 33.6% 10.5% 53.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב