דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 145 גרם למנה\יחידה (12 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים קמח וכפית ורבע מלח עם החמאה עד לקבלת פירורים.
  • 2 מוסיפים את המים ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד.
  • 3 עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר כחצי שעה.
  • 4 פורסים את תפוחי האדמה במנדולינה ומבשלים אותם בתוך סיר מים עד לריכוך.
  • 5 מסננים אותם ומניחים בקערה. מרסקים את הבצל וקוצצים את הפטרוזליה.
  • 6 מכינים בלילה מהשמנת, הביצים, המלח והפלפל.
  • 7 מרדדים את הבצק ומניחים בתבנית פאי גודל 30.
  • 8 מחממים תנור ל- 180 מעלות ומניחים שעועית בשקית על הבצק.
  • 9 אופים 10 דקות ומוציאים את הבצק.
  • 10 מניחים את התערובת של תפוחי האדמה, הבצל המרוסק והפטרוזיליה הקצוצה. מכסים את כל התערובת עם בלילת השמנת המתוקה.
  • 11 אופים בין 40-50 דקות.
  • 12 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של Rebeka Ben Haim

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)310214
חלבונים (גרם)5.87 4.05
פחמימות (גרם)3021
מתוכן סוכרים (גרם)1.11 0.76
שומנים (גרם)18.81 12.97
מתוכם שומן רווי (גרם)7.83 5.4
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)107.47 74.11
נתרן (מ"ג)688.59474.89
סיבים תזונתיים (גרם)1.5 1.03
מים (גרם)74.6651.49
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)63.2143.59
ויטמין B (מ"ג)1.841.27
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.890.62
ויטמין B5 (מ"ג)0.560.39
ויטמין B6 (מ"ג)0.20.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)27.919.24
ויטמין B12 (מק"ג)0.130.09
ויטמין C (מ"ג)17.3611.97
ויטמין D (מק"ג)0.30.21
ויטמין E (מ"ג)0.230.16
ויטמין K (מק"ג)157.22108.42
סידן (מ"ג)3725.52
ברזל (מ"ג)1.070.74
מגנזיום (מ"ג)19.1113.18
זרחן (מ"ג)60.5441.75
אבץ (מ"ג)0.470.32
אשלגן (מ"ג)275.89190.27
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.320.22
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.260.18
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.560.39
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.530.36

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 33.6% 10.5% 53.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.55 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה