מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 259 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מושלם על מצע של אורז לבן
- 1 פורסים את החצילים לפרוסות (לא עבות מדי ולא דקות מדי). מברישים מעל בשמן הזית ושולחים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 15 דקות (עד שהחציל נעשה רך וזהוב מעט).
- 2 מערבבים בקערה את כל מרכיבי מלית הבשר. לאחר שפרוסות החצילים התקררו מעט - להניח עליהן ממלית הבשר ולגלגל למוסקה.
- 3 לחמם את השמן בסיר סוטאז` רחב ולהזהיב מעט את פרוסות השום. להוסיף את כל שאר מרכיבי הרוטב ולתת לו לבעבע (כ- 3 דקות).
- 4 להניח בסיר את גלילות החצילים הממולאות, מנמיכים את האש ומבשלים למשך כשעה.
- 5 לקשט מעל בעוד כוסברה ולהגיש גלילות חצילים ובשר טעימות במיוחד!
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.
שיטת ההכנה כוללת גם אפייה וטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.6% |
36.1% |
32.4% |
24.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב