דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
גלילות חצילים ממולאות בבשר
גלילות חצילים ממולאות בבשר
מושלם על מצע של אורז לבן

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 259 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 פורסים את החצילים לפרוסות (לא עבות מדי ולא דקות מדי). מברישים מעל בשמן הזית ושולחים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 15 דקות (עד שהחציל נעשה רך וזהוב מעט).
  • 2 מערבבים בקערה את כל מרכיבי מלית הבשר. לאחר שפרוסות החצילים התקררו מעט - להניח עליהן ממלית הבשר ולגלגל למוסקה.
  • 3 לחמם את השמן בסיר סוטאז` רחב ולהזהיב מעט את פרוסות השום. להוסיף את כל שאר מרכיבי הרוטב ולתת לו לבעבע (כ- 3 דקות).
  • 4 להניח בסיר את גלילות החצילים הממולאות, מנמיכים את האש ומבשלים למשך כשעה.
  • 5 לקשט מעל בעוד כוסברה ולהגיש גלילות חצילים ובשר טעימות במיוחד!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה וטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של מיטל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)294113
חלבונים (גרם)17.4 6.72
פחמימות (גרם)135
מתוכן סוכרים (גרם)3.85 1.48
שומנים (גרם)19.4 7.49
מתוכם שומן רווי (גרם)3.77 1.45
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.050.02
כולסטרול (מ"ג)70.43 27.18
נתרן (מ"ג)933.75360.37
סיבים תזונתיים (גרם)3.54 1.37
מים (גרם)199.7777.1
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)69.9527
ויטמין B (מ"ג)5.592.16
ויטמין B1 (מ"ג)0.120.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.190.07
ויטמין B3 (מ"ג)4.181.61
ויטמין B5 (מ"ג)0.650.25
ויטמין B6 (מ"ג)0.430.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)30.411.73
ויטמין B12 (מק"ג)1.440.56
ויטמין C (מ"ג)7.412.86
ויטמין D (מק"ג)0.150.06
ויטמין E (מ"ג)1.180.45
ויטמין K (מק"ג)38.9815.04
סידן (מ"ג)41.0615.85
ברזל (מ"ג)3.031.17
מגנזיום (מ"ג)33.7313.02
זרחן (מ"ג)164.0363.31
אבץ (מ"ג)3.991.54
אשלגן (מ"ג)452.73174.72
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.340.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.280.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.410.16
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.380.15

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 36.1% 32.4% 24.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.71 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.