דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (30 פרוסות מ- 3 רולדות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת חצילים ופטריות
  • 1 לערבב קמח, מרגרינה רכה ושמנת חמוצה וללוש לבצק אחיד (מעט דביק).
  • 2 לקרר במקרר שעתיים ובינתיים להכין את המלית.
  • 3 לקלף ולחתוך לקוביות קטנות את החציל, לאדות במחבת את החציל יחד עם הבצל הקצוץ כעשר דקות טיגון תוך ערבוב מדי פעם, להוסיף את הפטריות (מסוננות), אבקת מרק הפטריות והתבלינים. לאדות עוד כחמש דקות ולצנן היטב.
  • 4 לחלק את הבצק לשלושה חלקים שווים. כל חלק לרדד על משטח מקומח למלבן, להניח לאורך הבצק מהמלית ולגלגל לרולדה, כך להכין את שלושת הרולדות.
  • 5 להניח בתבנית על נייר אפייה את הרולדות, להבריש בחלמון טרוף ולאפות בתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 35 דקות או עד שהרולדות מזהיבות.
  • 6 לצנן ולפרוס כל רולדה לעשר פרוסות בסכין חדה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 35.1% 8.7% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב