מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 355 גרם למנה\יחידה (5-7 מנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים שיש בה הכל
- 1 מערבבים את מרכיבי תערובת הקציצות ולשים היטב. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למנוחה של כחצי שעה. בינתיים, מחממים את התנור לחום של 200 מעלות טורבו.
- 2 מכינים מהתערובת כדורים קטנים, מניחים על תבנית המרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור החם למשך כ- 10 דקות בלבד.
- 3 בסיר סוטאז` מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. כשהבצל זהוב מוסיפים את השום ותבלינים, מערבבים היטב, מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים ומבשלים במשך כ- 2 דקות.
- 4 מוסיפים את רוטב העגבניות והמים, מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש קטנה. טועמים ואם חסר תיבול - מוסיפים לפי הטעם. מוסיפים את הקציצות האפויות ולבשל על להבה נמוכה כחצי שעה.
- 5 מבשלים את הספגטי לפי הוראות הכנה ומוסיפים לסיר יחד עם חצי כוס ממי הבישול.
- 6 מוסיפים את הבזיליקום הטרי, מכבים את האש ויש לכם ארוחה שלמה וטעימה בטירוף.
- 7 בתיאבון
ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.
שיטת ההכנה כוללת גם אפייה וטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.1% |
12.6% |
27% |
56.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב