מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 606 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
- 2 מוסיפים את הגזר ומטגנים עד שהשמן מקבל צבע כתום בהיר.
- 3 מוסיפים כוס מים ואת התבלינים, מערבבים קלות ומוסיפים את הכרעיים.
- 4 מביאים לרתיחה ומעבירים ללהבה קטנה ונמוכה.
- 5 מבשלים בערך שעה (אם יש צורך מוסיפים מים).
- 6 לאחר שעה מוסיפים את האורז, מקפידים שהאורז יהיה בתוך הרוטב, ומבשלים עד שהאורז מבושל.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.6% |
16.7% |
43.7% |
33% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב