דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 144 גרם למנה\יחידה (20 עיגוליות ממולאות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תפוחי אדמה ממולאים בבשר
  • 1 לפרוס את תפוחי האדמה לפרוסות עגולות - כל עיגולית לחצות באמצע כמעט עד הסוף ליצירת "כריכים עגולים" - כל תפוח אדמה נפרס ל- 5 כריכים.
  • 2 לייבש מהנוזלים שניגרים מתפוחי האדמה.
  • 3 להכין תערובת בקערה מהבשר הטחון, הבצל הקצוץ, הפלפל השחור, 2.5 קורט המלח והכמון ולערבב היטב.
  • 4 למלא כל עיגולית במעט מהתערובת.
  • 5 להניח בנפרד את הקמח ואת הביצה ולטבול את העיגוליות בביצה ואחר כך בקמח.
  • 6 לחמם מעט שמן במחבת ולטגן את העיגוליות משני צידיהן לקבלת גוון שחום.
  • 7 לרפד בסיס של תבנית אפייה בפלחים של עגבניות ולסדר מעליהן את עיגוליות תפוחי האדמה.
  • 8 להכין את הרוטב בקערה נפרדת - רסק עגבניות, שיני שום קצוצות, קורט מלח, פפריקה אדומה לפי הטעם, אורגנו לפי הטעם ומים.
  • 9 ליצוק מעל העיגוליות את הרוטב ולאפות בתנור חם כשעה - או עד לריכוך תפוחי האדמה (אפשר לנעוץ קיסם לבדיקת הרכות כדי לוודא שתפוחי האדמה אכן התבשלו היטב).
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
העגבניות שבתחתית מגירות נוזלים, אך רצוי לבדוק מדי פעם את הנוזל ולהוסיף מעט מים במידת הצורך, כדי למנוע את התייבשות התבשיל.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 5.8% 19% 69.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב