דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 209 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פאי בשר
פאי בשר מבצק עלים
  • 1 במחבת מחממים את השמן לטיגון. קוצצים את הבצל, מכניסים למחבת ומטגנים עד להשחמה קלה. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו. מוסיפים את השום והתבלינים, מערבבים, מוסיפים את הכוסברה, מערבבים שוב, מכבים את הגז ומניחים להתקרר.
  • 2 מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 3 מפשירים את הבצק במקרר לילה לפני ופורסים אותו על משטח עבודה.
  • 4 משמנים את התבניות (2 תבניות אינגליש קייק).
  • 5 חותכים את הבצק לגודל שיכסה את התחתית והדפנות, ומניחים בתבנית.
  • 6 ממלאים במילוי ומכסים בשכבה נוספת של בצק. ממשיכים כך עם הפאי השני.
  • 7 מברישים את הבצק בביצה טרופה וזורים שומשום (כף לכל פאי).
  • 8 מכניסים לאפייה במשך כ- 25-30 דקות או עד שהבצק משחים. מגישים פאי בשר מושלם לצד סלט ירקות ונהנים מארוחה נהדרת!
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 32.6% 21.9% 44.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב