דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה (30 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות תפוחי אדמה וגבינה
  • 1 לגרד את תפוחי האדמה ולשים כשעה במסננת להוצאת הנוזלים.
  • 2 להעביר את תפוחי האדמה לקערה ולגרד את הגבינה הבולגרית לתוכה.
  • 3 לתבל במלח ופלפל, להוסיף את הביצים והקמח ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4 לחמם את השמן במחבת. ליצור לביבות בידיים ולהכניס לטיגון עד להשחמה משני הצדדים.
  • 5 להוציא לנייר סופג ולהגיש עם סלט.
  • 6 בתיאבון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.5% 14.7% 12.9% 67.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב