מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
לביבות עשירות בחלבון לארוחת הערב
- 1 מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
- 2 מטגנים את הבצל בספריי השמן במחבת עד להזהבה (אפשר להוסיף מעט מים).
- 3 מערבבים בקערה את הקוטג` עם הטונה והבצל המטוגן, מוסיפים את הביצה, הגבינה הצהובה, שיבולת השועל הדקה, שמן הזית והתבלינים, וממשיכים לערבב.
- 4 מוסיפים לבסוף את אבקת האפייה, מערבבים היטב ויוצרים עיגולים שטוחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן מעט.
- 5 אופים בתנור החם למשך כ- 20-25 עד שהן מקבלות צבע זהוב. מצננים למשך כמה דקות לפני שאוכלים. מומלץ להגיש לצד ירקות טריים ומטבלים שאוהבים!
- 6 בתיאבון

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.8% |
20.8% |
48.2% |
27.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב