דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לביבות עשירות בחלבון לארוחת הערב

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 2 מטגנים את הבצל בספריי השמן במחבת עד להזהבה (אפשר להוסיף מעט מים).
  • 3 מערבבים בקערה את הקוטג` עם הטונה והבצל המטוגן, מוסיפים את הביצה, הגבינה הצהובה, שיבולת השועל הדקה, שמן הזית והתבלינים, וממשיכים לערבב.
  • 4 מוסיפים לבסוף את אבקת האפייה, מערבבים היטב ויוצרים עיגולים שטוחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן מעט.
  • 5 אופים בתנור החם למשך כ- 20-25 עד שהן מקבלות צבע זהוב. מצננים למשך כמה דקות לפני שאוכלים. מומלץ להגיש לצד ירקות טריים ומטבלים שאוהבים!
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של רז!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)131140
חלבונים (גרם)12.98 13.86
פחמימות (גרם)78
מתוכן סוכרים (גרם)1.33 1.42
שומנים (גרם)5.59 5.97
מתוכם שומן רווי (גרם)1.63 1.74
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.02
כולסטרול (מ"ג)42.93 45.86
נתרן (מ"ג)624.95667.5
סיבים תזונתיים (גרם)1.03 1.1
מים (גרם)20.8422.26
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)13.6114.54
ויטמין B (מ"ג)0.530.57
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.10.11
ויטמין B5 (מ"ג)0.250.27
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.5511.26
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.08
ויטמין C (מ"ג)0.830.88
ויטמין D (מק"ג)0.170.19
ויטמין E (מ"ג)0.090.1
ויטמין K (מק"ג)0.210.22
סידן (מ"ג)165.32176.58
ברזל (מ"ג)0.60.64
מגנזיום (מ"ג)16.2917.4
זרחן (מ"ג)98.83105.56
אבץ (מ"ג)0.440.47
אשלגן (מ"ג)70.7275.53
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.360.39
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.330.35
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.480.51
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.460.49

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 20.8% 48.2% 27.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.