דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 731 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כבד עם מחית תפוחי אדמה
  • 1 להרתיח תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בסיר עם מים בגובה זהה עד לריכוך.
  • 2 להוסיף 30 גרם מרגרינה, כף מרק עוף, קורט מלח וכפית פלפל שחור, להרתיח עוד מספר דקות ולכבות את האש.
  • 3 לרסק את תפוחי האדמה למחית חלקה (להוסיף אחר כך את הבצל המטוגן מהכבד).
  • 4 לשים שמן במחבת נפרדת, להוסיף את קוביות הבצל אל השמן החם עד להזהבה שקופה (להוציא חלק מהבצל לערבוב עם הפירה).
  • 5 להוסיף את הכבדים ולטגן מספר דקות.
  • 6 להוסיף חצי כוס יין לבן, קורט מלח וחצי כפית פלפל שחור ולהנמיך את האש.
  • 7 לאחר מספר דקות לכבות את האש.
  • 8 לצרוב קלות גמבה אדומה ולקלף אותה (אפשר גם במיקרוגל).
  • 9 לסדר בצלחת הגשה נאה וגדולה את מחית תפוחי האדמה בצד אחד והכבדים בצידה השני.
  • 10 לסדר את רצועות הגמבה מעל כבדי העוף ואת הזיתים מעל מחית תפוחי האדמה ולהגיש.
  • 11 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 14.9% 30.1% 50.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב