דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 396 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פרחי כרובית מטוגנים
  • 1 לפרק את ראש הכרובית לפרחים ולהרתיח במים (בגובה שיכסה את הכרובית) כרבע שעה עד לריכוך קל.
  • 2 לשטוף במים קרים ולייבש.
  • 3 לערבב בקערית עמוקה את הביצים הבחושות, המים, השום הכתוש, המלח, הפלפל השחור, הפפריקה האדומה והכמון.
  • 4 בצלחת נפרדת לשים את פירור הלחם (או קמח המצה).
  • 5 לטבול כל פרח כרובית בתערובת הביצים ולאחר מכן בפירורי הלחם.
  • 6 לחמם שמן לטיגון במחבת, לטגן את פרחי הכרובית מכל צדדיהם עד להזהבה יפה.
  • 7 לסדר בצלחת הגשה נאה, לפזר מסביב את עגבניות השרי.
  • 8 לקשט בעלי פטרוזיליה טריים ולהגיש.
  • 9 מי שאוהב יכול לסחוט מיץ מלימון טרי וליצוק מעל.
  • 10 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11% 18.5% 17.8% 52.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב