דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 157 גרם למנה\יחידה (12 חצאים)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפה פטריות
  • 1 להוציא את המלוואח מהמקרר עשר דקות לפני ההכנה.
  • 2 לקצוץ היטב את הבצל והפטריות ולשים בקערה, להוסיף גם את התירס, המלח, הפלפל השחור והפפריקה.
  • 3 להניח עלה מלוואח על משטח עבודה, למלא במלית ולגלגל.
  • 4 להניח בתבנית מכוסה בנייר אפייה.
  • 5 לטרוף את הביצה ולמרוח את המאפה, לזרות שומשום עליו.
  • 6 להכניס לאפייה בחום של 180 מעלות ל- 20-30 דקות עד להשחמה.
  • 7 לחצות את המאפים לחצי ולהגיש.
  • 8 בתיאבון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 25.2% 11.4% 60.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב