מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 22 גרם למנה\יחידה
- דפי האורז
- דפי אורז - 6 יחידות - סה"כ (24 גרם)
- הבלילה
- ביצה - יחידהL
- דבש - 1/2 כפית - סה"כ (5 גרם)
- מים - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
- מלח - 1/4 כפית שטוחה
- המילוי
- גבינת פטה - כוס קוביות (120 גרם)
- לשימון המחבת
- תרסיס שמן קנולה - 24 מנות - סה"כ (9 מ"ל)
- לזילוף מעל
- דבש - כפית (9 גרם)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
קל, מהיר, טעים!
- 1 מערבבים היטב את כל מרכיבי הבלילה.
- 2 טובלים דף אורז בבלילה וחוצים אותו לשניים.
- 3 מניחים על כל חצי דף אורז קוביית גבינה וסוגרים היטב.
- 4 צורבים את דף האורז הממולא מכל הצדדים על מחבת חמה ומשומנת.
- 5 מזלפים מעט דבש מעל לפי הטעם ומגישים!
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.1% |
39% |
25.9% |
35% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב