דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 49 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות (תלוי בגודל הלביבות))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות אורז מתוקות קלות להכנה
לביבות אורז חמות ומתוקות
  • 1 לערבב את האורז עם הביצים, להוסיף את שאר המרכיבים ולהמשיך לערבב היטב.
  • 2 בעזרת כף לצקת לביבות לשמן החם במחבת ולטגן משני הצדדים עד להשחמה יפה.
  • 3 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
זו דרך נפלאה לעשות שימוש באורז מבושל שנשאר לכם במקרר.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות לאחר הטיגון. ייתכן שימוש בכמות גדולה יותר של שמן לטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 39.3% 12.2% 48%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב