מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 510 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 מאדים בסיר את הבצלים הסגולים (פרוסים לחצאי עיגולים) כ- 2-3 דקות ומוסיפים את הכרוב והגזר הקצוצים לגפרורים.
- 2 מוסיפים את הסילאן ורוטב הצ`ילי ומערבבים היטב.
- 3 מכסים את הסיר ומניחים לירקות להתאדות לפחות כ- 3/4 שעה. מדי פעם מערבבים מעט.
- 4 בינתיים צורבים את נתחי חזה העוף במחבת פסים ומוסיפים אל הסיר מעל הירקות.
- 5 מערבבים מעט כך שהרוטב יצפה את נתחי העוף, מנמיכים את האש ומשאירים עוד כמה דקות לאיחוד טעמים.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להגיש לצד בורגול, פירה או קוסקוס.
שיטת ההכנה כוללת אידוי. לאוהבי קיצורי הדרך, ניתן להשתמש גם בשקית של כרוב וגזר קצוצים (לסלט קולסאו).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.6% |
7.5% |
55.3% |
29.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב